women=problem???

on Sunday, June 14, 2009

is it true that woman is a trouble...
erm..for me... i don't know...so i need ur opinion about this thing..so share u opinion wif me so we can solve this problem together!!
huhu....for the girlz dont get angry wif me....

21 comments:

2ndstopsolution said...

slowpoke

princess said...

uishh...sukati je ckp women ni problem..

laki pn sme je ske wat problem...

kodok said...

ye btul tu...ehehehe..ko amek mnde ni dr komputer mentol kn...try la ijud br ko tau trouble ke x???haha..trouble if u can't handle them...

mr bipolar said...

erm..
bagi aku, setiap kejadian ciptaan Allah ada kelebihan sendiri..

tapi kadang2 aku rasa serabut gak ngan perempuan ni..

Anonymous said...

ahahaaa..
i luv u la jud..
the only woman who does not give me any problem is..
my mom la..
mom, i miss u..

ibnusolleh said...

yg mewujudkn masalah adalah manusia tu sendiri..attitude n etc.

xrase gender memainkn peranan.

nway..jln kira yg mntap.hehe..

itzz g0oddd!! said...

to 2ndstop solution:
ape mskdnye tu.

to princess:
haha mmg laki wat problem tp x sebyk pmpn.hoho!!

to kodok:
ak x amik dr mentolnye ok.ak cipta sndr..ni ak cilok kat blog orglah..tp bukan mentol!!

to mr bipolar:
pmpn mmg selalu serabut..so dont get mess wif them if u r not ready yet!!

to anynomous:
kasih ibu itu tiada penghujungnya.luv my mum..bile nak blk msia ni??

to ibnusalleh:
btol2 bukan memainkan peranan dlm memberi problem.tp kadang2 wanita ni complicated ckit!!

emhoho said...

ya ijud!
ak sokong ko!
pompn mmg suke buat masalah!!
byk consume duit utk beli coklat dan lain2!
ya memang betol!!
teruskan usaha anda mcari pompn yg xbmasalah!!
go go ijud!

(amcm,baik x komen ak)

princess said...

well women r complicated..(pengakuan ikhlas seorang wanita)

but saying a women equals to problems is soooooooo not fair!! ur mom is a woman, ur sis, ur future wife, the person who will give u kids..it's all women! so it's not fair!!!

(but i seriously cannot say tnpe lelalki prmpn tu xkn ade mslh sbb mslh tu mmg ade, dgn ade nye lelaki atau xde nye lelaki..)

Anonymous said...

pompuan bukan komplicated ckit..
diorang sgt komplicated...
ko tau ke aku sape jud??
tiba2 je tnya balik mesia ke tak..
ahahaaa

cairo boy said...

erm..
ala,2 2 bwk problem gak..
kalau ko ubah formula yg ko dpt tu kpd men,men laa yg bwk problem..
yg pntg,ppndai laa handle sndri...haha...xyah laa nk blame opposite sex,nnt ko hidup dgn dorg gak..except klau ko ni suke kaum sejenis...wakakaka...

Mohd Firdaus bin Shafie said...

math telling lies bout life
sometimes

Asyila said...

meh aku buat equation baru.

man=time x games

alamak..da tataw nak smbung ape.haha

ala ijud, nti ko kawen gak ngan pompuan.

takkan ko nak mind setting bini ko menyusahkan.

huhu

batu api said...

boikot pompuan~ hahaha~!!!

itzz g0oddd!! said...

to emhoho:
wah ni camne plk pmpn leh setuju ngan equation ni..pastu"byk consume duit utk beli coklat dan lain2".ni ko nak attack sape ni?sapa terasa"pedasnya"cepat2 minum air ye~

to anonymous:
ko ni azim kan!!

to cairo boy:
amboi pembela wanita.taula "pencinta wanita" ^o^..

to mohd firdaus:
well math is not right everytime..sometimes mistake can be happen..

to asyila:
pahal equation ko ni x abis.aisey ni mesti tido mase cikgu ajar mate ni.>.<..xdelah bini ak nnti xkan menyusahkan ak..

to batu api:
mane leh kite boikot wanita.mereka ni lebih ramai dari laki.n plg pntg lelaki x leh hidup tnpa kasih syg seorg wanita..huhu..

Mukmin Mohd Khairi said...

Doa wanita lebih makbul daripada lelaki??

kerana sifat penyayang yang lebih kuat daripada lelaki.

Satu hari Rasulullah bersabda: “Ibu lebih penyayang daripada bapa dan doa orang yang penyayang tidak akan sia-sia.”

p/s;kdg2 kalau sandarkan pada insan yang lebih dekat dgn kita.. mesti payah nak tolak betapa HEBATnya wanita!! tak gitu?

Asyila said...

eceh ijud,berjiwang plak ko ek.haha..

aah tu la..aku tertido plak time ckgu ajar.tp aku tido masa form 1 la.

err..cikgu aku penah sebut pasal equation ni..tapi..tapi..ihihi

emhoho said...

syila,bese la tu..^^

eh ak x attack sesape..
memandai je ko ni jud
itu bnde common,pompn suke coklat, kan3??
-tp ak x-

xbek tuduh2 ak.. ^o^

itzz g0oddd!! said...

to mukmin:
sesungguhnya ibu adalah wanita yg bukan pembawa masalah tetapi yang menanggung pelbagai masalah kita dikala kita lahir sehinggalah sekarang.sesungguhnya ibu adalah insan yg plg berharga di dunia ini.kasih ibu xkan berakhir...

to asyila:
bile plk aku berjiwang.ish..
ni apelah tido mase cikgu tgh mengajar.wat malu je!!!
hihihi

to emhoho:
oooo... em dah baling batu pandai nak sorok tangan ye.elele nak bajet innocent plk(huhuhu..)

emhoho said...

ak mmg innocent cm kyuhyun (lol)

pndpt ak: formula ini dicipta oleh seorang lelaki yg common, terhadap wanita2 yg common. sbb tu women=problems.

sme cm zmn jahiliyah dlu jud, wanita dianggap bermasalah dan sbb tu dorg ditanam hidup2 dr kecik lg.

tp islam telah mhapuskan formula ini dan mengangkat martabat wanita setinggi2nya.

=D

ak baling batu masuk air,xkne sape2 pon..sekadar suke suki hati

itzz g0oddd!! said...

to emhoho:
ni adalah pendapat yg paling bagus skali penah ak bace.tak terfikir ak..